avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imposibiltate plată cu cardul - de un an de zile ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imposibiltate plată cu cardul - de un an de zile frecventez un salon ...

Buna ziua. Ce este de facut? De un an de zile fregventez un salon de infrumusetare ( tuns+vopsit) și nu pot sa achit cu cardul. invoca tot felul de probleme aparute la aparat.cum ca nu are semnal, dar merge internetul, nu citeste. te obliga sa retragi bani de la alte aparate care sunt in zona, nicidecum nu de la banca la care ai cardul. ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:59, 17 Octombrie 2024
Puteti sesiza ANAF in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Ce treaba are anaf?
ce este de facut?

Poate ar fi bine sa aveți și cash.
Dacă va da bon, anaful nu are treaba, ce reclamați la anaf e o evaziune fiscala.
La anpc reclamați ca nu puteti folosi pos.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2024
gi-jane2, moderator
In Codul fiscal este mentionata obligatia montarii de case de marcaj fiscale si existenta unei alternative la plata cu banii in mana.
Are montat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Obligativitate eliberare bon fiscal Zagoni Zagoni Buna ziua! Am intampinat o problema la un magazin de piese electronice, si anume: Am cumparat piese in valoare de 125 Ron, pentru firma, la care lucrez, ... (vezi toată discuția)
Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)