avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Născută 1970 septembrie, ani lucrati 30 din care 10 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Născută 1970 septembrie, ani lucrati 30 din care 10 ani grupa 1 ...

Născută 1970 septembrie ani lucrati30din care 10ani grupa1 și 2 copii când aș putea ieși la pensie
.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:09, 16 Octombrie 2024
Ianuarie 1970 Ianuarie 2035 65 35/0
Daca pentru femei nascute in ianuarie 1970 conditia ed stagiu complet de cotizare contributiv este de 35 ani, atunci si pentru d-voastra (septembrie 1970) tot 35 ani este .
In aceste conditii, nu se pune problema pensionarii d-voastra pana la implinirea conditiei de stagiu complet contributiv de 35 ani, cu exceptia pensiei de invaliditate.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am 54ani, sunt femeie,am cotizat 15 ani, am născut ... Nicoleta Burtumac Nicoleta Burtumac Bună ziua! Am 54ani,sunt femeie,am cotizat 15ani, am născut și crescut 5copii. Vă rog ,la ce vârstă pot ieși la pensie,mai este în vigoare legea,în ... (vezi toată discuția)
Bună seara, daca e născută pe 01.01.1970, 36 de ani cotizați, ... Marianbong Marianbong Bună seara, daca e născută pe 01.01.1970, 36 de ani cotizați, 7 ani de grupa și un copil, îmi puteți spune mai precis când se încadrează? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua ! potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare ... olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! Potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare cu privire la pensionarea anticipata .Am 52 de ani ,si 30 de ani de vechime contributivi .Cand ... (vezi toată discuția)