avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... discrepante intre considerente si dispozitiv hotarare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

discrepante intre considerente si dispozitiv hotarare judecatoreasca . Pe rolul tribunalului, am fost parata intr-o cauza in pretentii, in care reclamantul a solicitat plata unei sume de bani, rata inflatiei, dobanzi; instanta a respins cererea. In apel,

discrepante intre considerente si dispozitiv hotarare judecatoreasca
Cel mai recent răspuns: olivia stoicescu , utilizator 13:32, 16 Octombrie 2024
Voi relua aici subiectul discutiei (se pare ca am gresit ceva in postare).
Pe rolul tribunalului, am fost parata intr-o cauza in pretentii, in care reclamantul a solicitat plata unei sume de bani, rata inflatiei, dobanzi; instanta a respins cererea. In apel, a fost schimbata in tot hotararea, instanta -desi arata in considerente ca partea are dreptul la actualizarea sumelor cu rata inflatiei, in dispozitiv nu retine decat acordarea sumei de bani, penalitatilor si cheltuielilor de judecata. Ce fac: platesc si rata inflatiei? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta proces civil si rata inflatiei cristina lazar cristina lazar Buna ziua. Sentinta procesului civil avut ma obliga la plata sumei X actualizata cu rata inflatiei. Personajele carora datorez acesta suma imi calculeaza rata ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare lalex lalex Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca definitiva din data de 16 iunie 2017 pentru acordarea primei de instalare, In hotarare scrie acordarea primei de ... (vezi toată discuția)
Data calcularii dobanzii conform hotararii eu_craciun eu_craciun Buna ziua Am castigat un proces cu o persoana si instanta a dispus restituirea debitului principal actualizata cu rata inflatiei. De la ce data se ... (vezi toată discuția)