avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Ma intereseaza daca se poate face o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Ma intereseaza daca se poate face o declaratie notariala ...

Buna ziua.
Ma intereseaza daca se poate face o declaratie notariala prin care renunt la dreptul de proprietate ce constituie cota parte dintr un imobil dobandit in timpul casatoriei.Sunt divortata din 2012,intre timp s a ivit un proces cu executare silita care dureaza de f mult timp,popriri pe salariu,etc.
As dori sa stiu daca e posibil sa renunt la drepturile ce mi se cuvin in favoarea fostului sot .
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 20:07, 16 Octombrie 2024
Faceți partajul la notar, și dați declarație că n-aveți pretenție la nimic.
Știe notarul ce are de făcut.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Buna ziua,

Daca o fost notata somatia, la Cartea funciara, nu poate opera transferul dreptului de proprietate.

Daca, insa, nu exista o mentiune in Cartea funciara, trebuie lichidata comunitatea de bunuri, ulterior facut partajul intre soti.

Partajul poate fi facut in timpul casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta in cartea funciara claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Impreuna cu fosta sotie, am achizitionat prin credit PC un apartament. In urma divortului si a actului de partaj,efectuate in 2014, intregul ... (vezi toată discuția)
Partajul facut in timpul casatoriei poate fi atacat dupa divort de fostul sot? imobiliare imobiliare O simpla declaratie la notar, ca sotia renunta in favoarea sotului, la partea ei din garsoniera cumparata in timpul casatoriei mai poate fi atacata dupa ... (vezi toată discuția)
Partaj fara divort daniela untaru daniela untaru Se poate renunta la partea de proprietate a unui imobil in favoarea sotului / sotiei fara a divorta ?Mentionez ca este un imobil nou , este facut procesul ... (vezi toată discuția)