avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Scutire taxe vamale import scaun rulant
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Scutire taxe vamale import scaun rulant

Buna ziua! Sunt persoana cu handicap si as vrea sa cumpar un scaun rulant de pe alibaba. Singura intrebare este, daca exista o metoda prin care sa se aplice scutirea de tva si/sau taxe vamale pentru importul de aparatura medicala pentru persoane fizice. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2024
Catalin Peter, utilizator

Alte discuții în legătură

Exceptii de plata a taxa vamala din usa alexandra08 alexandra08 buna ziua, doresc sa achizitionez un scaun rulant (crucior ptr persoane cu handicap) din USA. Costul acestui scaun rulant este de ~5.000USD, fara ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pentru persoane cu handicap ContSters261618 ContSters261618 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret la problema mea. Doresc sa inmatriculez o masina pe numele meu, eu fiind persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! Nu stiu daca e locul potrivit sa intreb aici dar as vrea sa stiu daca se platesc taxe vamale pentru colete (haine cumparate de acolo) primite din ... (vezi toată discuția)