avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA taxe vamale
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

taxe vamale

Buna ziua!
Nu stiu daca e locul potrivit sa intreb aici dar as vrea sa stiu daca se platesc taxe vamale pentru colete (haine cumparate de acolo) primite din Franta. Se aplica TVA in Romania la suma specificata in factura?
Cel mai recent răspuns: ana_dark84 , utilizator 16:34, 13 Noiembrie 2010
franta este in comunitatea europeana si nu exista taxe vamale.
se aplica tva in romania sau franta, in functie de persoana care cumpara si cea care vinde: persoane fizice, juridice, platitoare de tva in tara lor sau nu.
sa inteleg ca in afara sumei platite catre vanzatorul din franta, eu nu mai platesc nimic catre statul roman?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import haine din ue pentru magazin online alex212 alex212 Salutare Imi cer, in primul rand, scuze daca nu am postat in categoria potrivita. Am nevoie de niste informatii referitoare la taxele ce le include importul ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Tva masina noua (import/export) petre123 petre123 Buna ziua, Am posibilitatea sa cumpar din Germania 2 masini (noi) cu volan pe dreapta. Care este politica TVA-ului tinand cont ca eu cumpar acele masini ... (vezi toată discuția)