avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, La firma la care lucrez am un salariat a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, La firma la care lucrez am un salariat a carui sotie ...

Buna ziua, La firma la care lucrez am un salariat a carui sotie a nascut in martie 2022. Mama este in concediu crestere copil.Conform ultimelor modificari , respectiv OUG 164/2022 și Hotărârea 865 din 19.09.2023, tata are dreptul la o luna sau doua pentru concediu crestere copil? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Chingarugabriela , utilizator 10:34, 17 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
tata are dreptul la o luna.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica cele doua luni ale tatalui pentru concediu crestere copil?...mama are suspendat contractul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am urmatoarea speta. copil nascut pe 26 februarie 2023. ... Utilizator7777 Utilizator7777 Buna ziua Am urmatoarea speta. Copil nascut pe 26 februarie 2023. Mama aflata in concediu crestere copil. Tata angajat. Care este data la care mama trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt insarcinata si as dori sa stiu daca pot beneficia ... Stefanua Stefanua Buna ziua! Sunt insarcinata si as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil in conditiile in care eu nu mai lucrez din luna martie a ... (vezi toată discuția)