avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie pentru colant publicitar pe geamul casei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie pentru colant publicitar pe geamul casei mele?

Buna ziua,daca montez colant publicitar pe geamul casei mele imi trebuie vreo autorizatie ?
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:29, 18 Octombrie 2024
Autorizație de construire de la primărie, înainte de montaj. E o procedura simplă. Veți plăti probabil și taxa de publicitate, în funcție de HCL
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Banner publicitar pe bloc dragu_marius86 dragu_marius86 Buna ziua.Ca locatar in acest bloc am ales sa imi instalez un banner publicitar pe peretele blocului , exact sub pervazul meu. Am fost luat la intrebari de ... (vezi toată discuția)