avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot sa beneficiez de amnistie ?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot sa beneficiez de amnistie ?

Am Întreprindere familială, la norma de venit. Am depus 212 anul acesta in aprilie. Declarația cu impozitul este pt 2024. Nu am datorii din 2023. Pot sa beneficiez de amnistie ? Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Lucian 1987 Lucian 1987 Bună seara, Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Conform noilor modificări fiscale ( ordonanta 115/2023 -ordonanța \"trenulet\"), impozitul ... (vezi toată discuția)
2023 pfa - norma de venit sau sistem real pfa Serbanescu Florin Serbanescu Florin Buna ziua, Din cate am inteles, plafonul de 25.000 euro se aplica incepand cu veniturile din 2023. Daca in anul 2023 se depaseste plafonul de 25.000 euro/an ... (vezi toată discuția)
Am un pfa la norma de venit fara activitate. Richard Sebestien Richard Sebestien Buna ziua. Am un PFA la norma de venit fara activitate ce o fost infiintata in februarie 2023. Nu vreau sa am activitate si vreau sa il inchid dar undeva in ... (vezi toată discuția)