avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara pun o intrebare daca sunt in disputa cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara pun o intrebare daca sunt in disputa cu anaf...si ...

Buna seara pun o intrebare daca sunt in disputa cu anaf...si am facut constenstatie imptriva unui proces verbal nesemnat ds un martor si am invocat chestia asta plus ca angajatori nu mi a dat ordonatade deplasare de la locul de munca sper casa si invers am fost la firmă care am lucrat si ei spune ca a eliberat si mie cum poate dovedi aia ca este adevarat am fost la tom am soluționat problema ei pot verifica daca frima minte?!cu siguranta nu mai dat.am invocat in contenstatie la executare normal ar trebui instanta sa admite plângerea.

Alte discuții în legătură

Amenda ptr. o presupusa lipsa a centurii de siguranta DanyD DanyD Am luat amenda degeaba! Aveam centura de siguranta montata dar agentul mi-a intocmit p-v , consemnand in cuprinsul lui ca nu aveam centura!!! Ok, plangere ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Am fost sanctiunat cu avertisment de catre politie, pentru savarsirea infractiunii de proferare de injurii si savarsirea de acte de violenta ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala la un proces verbal dragostan dragostan Buna ziua am depus o plangere pentru ca am luat o amenda pt alarmarea falsa a politiei cam acum doua saptamani. Am primit acuma acasa o \\"Comunicare Adresa\\" ... (vezi toată discuția)