avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poti conduce o masina care nu necesita carnet de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poti conduce o masina care nu necesita carnet de sofer, care ...

Poti conduce o masina care nu necesita carnet de sofer, care atinge maxim 50-60 km/h daca ai o boala psihica schizofrenie mai exact.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:33, 18 Octombrie 2024
o masina care atinge 50-60 km/h necesita permis de conducere, ce-i drept nu de categoria B. Ca sa nu necesite, viteza maxima trebuie sa fie limitata sub 25 km/h.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moped / vehicul b1 fara permis goldieczr goldieczr Buna ziua. Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada mare de timp si sunt in cautarea unor mijloace de transport pentru oras. Am gasit pana acum 2 ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe 90 de zile eqtudor eqtudor Buna ziua, Recent am facut un drum Turda - Cluj, dupa Tureni, pe DN60 exista un tronson unde viteza este limitata la 60km/h Bun, imi face organul semn ... (vezi toată discuția)
Moped emanuel1986 emanuel1986 Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)