avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Fata mea de 4 ani a căzut de la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Fata mea de 4 ani a căzut de la o distanta mare, ...

Bună ziua. Fata mea de 4 ani a căzut de la o distanta mare, fiind pe holul etajului 5 a vrut sa se sprijine de geamul balustradei numai ca acolo nu era geam și a căzut pe scările dintre etajul 5 și 4. Acel geam nu a fost pus de dezvoltator acum 7 ani. Întrebarea mea este dacă ii pot da în judecata. În urma căzăturii a avut o plaga la cap cu cusături, am certificat de la IML.
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 10:32, 18 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! Eu perosnal nu văd să aveți sanse de succes cu o astfel de actiune, având în vedere în special timpul scurs, pentru că ați cere să răspundă acum, pentru o susținută faptă delictuală care a fost săvârșită acum 7 ani. Sănătate și recuperare grabnică!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare hota prin casa scarii. Laryssa89 Laryssa89 Buna ziua, As dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie,si de la cine ar trebuie sa procur in cazul meu: mobila din bucatarie,nu imi permite sa trec cu ... (vezi toată discuția)
Pot sa chem in instanta pe cel ce sa ocupat de mansardarea blocului in care locuiesc? RamonaCostea RamonaCostea Salut, Ma numesc Ramona iar intrebarea mea este pot chema in instanta persoana ce s a ocupat de mansardarea blocului in care locuiesc? O sa incep de la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie andonie maria andonie maria Buna seara.Am si eu o problema si va rog daca puteti sa-mi dati cateva sfaturi sau cateva sugestii, ca nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)