avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cat timp se comunică hotărârea judecatorului din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

In cat timp se comunică hotărârea judecatorului din camera ...

In cat timp se comunică hotărârea judecatorului din camera preliminară ? Pe portal a apărut dar e pe scurt ,nu e specificata motivatia
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 17:39, 29 Octombrie 2024
Buna ziua,

,,Hotararea" judecatorului de camera preliminara cu privire la ce anume, din faza de camera preliminara? A dispus trimiterea in judecata?
Cu privire la soluționarea plangerii de netrimitere in judecată
Codul de procedura penala nu prevede un termen de comunicare a incheierii. Nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 zile, in opinia mea.
Minuta am primit-o ,dar incheierea motivata o voi primi? Sau trebuie solicitata ?
Veti primi si incheierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare plangere impotriva rezolutiei procurorului condor77 condor77 Am facut o plangere impotriva rezolutiei procurorului si prim procurorului prin care s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala si neinceperea urmaririi ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
judecator de camera preliminara - ce inseamna si cu ce se ocupa ? oanaportar oanaportar Intr-un articol publicat astazi pe acest site se scrie: \\"Dispozitiile din Codul de procedura penala care stabilesc ca judecatorul de camera preliminara se ... (vezi toată discuția)