avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna ziua ..sunt tutuianu nicolae din buc si am dosar ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna ziua ..sunt tutuianu nicolae din buc si am dosar in care ...

buna ziua ..sunt tutuianu nicolae din buc si am dosar in care este vorba de un proces verbal covid 19 in care instanta de judecata abia acum s-a pronuntat si amanat ..si dse judeaca peste 5 luni cum este posbil asa ceva pot face cerere de trimtere la alt complext de judecata? ma saturat sa astep pina admite plangere doarce procesul verbal este nul si este prescris plus ca nu a fost semnat de catre un martor si angajatroul nu mi-a dat adevernta de deplasare si sunt amendat cu 6000 pe degaba intreb pot face cerere de mutare la alt complext asteo un rasoun rog mult
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 11:03, 21 Octombrie 2024
Buna ziua,

Nu se intelege foarte clar din cele mentionate de dumneavoastra, insa amanarea pronuntarii nu poate stabilit dupa un termen de 5 luni asa cum mentionati dumneaovastra. Deci, in opinia mea, nu cred ca este vorba de un termen stabilit pentru ,,amanarea pronuntarii" .

De altfel, conform Art. 396. -
(1) În cazuri justificate, dacă instanţa nu ia hotărârea de îndată, pronunţarea acesteia poate fi amânată pentru un termen care nu poate depăşi 15 zile.

(2) În cazul amânării prevăzute la alin. (1), preşedintele, odată cu anunţarea termenului la care a fost amânată pronunţarea, poate stabili că pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

(3) Dacă pronunţarea a fost amânată, hotărârea nu poate fi pronunţată mai înainte de data fixată în acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 396 amanarea pronuntarii in divortul cu acordul partilor Laura_89 Laura_89 Art. 396 Amânarea pronunţării (1) În cazuri justificate, dacă instanţa nu ia hotărârea de îndată, pronunţarea acesteia poate fi amânată ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare smari smari Buna ziua! Intrebarea este : O pronuntare de cate ori poate fi amanata? E deja amanata a Patra oara ! (vezi toată discuția)