avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. In loc de notă de plată pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. In loc de notă de plată pentru cheltuieli de întreținere, ...

Bună ziua. In loc de notă de plată pentru cheltuieli de întreținere, se poate emite factură fara e-factura?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:45, 19 Octombrie 2024
Daca as. prop. va emite si o nota de plata, ziceti "merci", deoarece factura despre care vorbiti este de fapt acea lista de plata afisata la avizier - aceasta fiind obligatia as. prop.
Nota de plata, desi are mult mai multe informatii, fata de un rad aflat pe lista de plata, ramane un document informativ, iar dvs. daca vreti sa justificati cumva/undeva cheltuielile de intretinere o puteti face doar cu chitanta eliberata de catre as. prop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta cheltuieli Tarzan2012 Tarzan2012 Buna ziua, Ce va spun mai jos este este o intrebare pe care mi-a pus-o o persoana. Locuieste la bloc,plateste lunar intretinerea,insa in ultima clipa,are ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala AdrianRosca AdrianRosca Ca si persoana fizica, membru intr-o asociatie de proprietari pot sa cer factura fiscala in care sa imi apara detaliat costurile pe care le am de platit ( cost ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociatia de proprietari ContSters155784 ContSters155784 Buna ziua! Administratorul asociatiei de proprietari nu are obligatia sa afiseze lunar situatia locatarilor? Ma refer la faptul ca ar trebui sa afiseze un ... (vezi toată discuția)