avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE Fratele meu a decedat si vreau sa stiu daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE Fratele meu a decedat si vreau sa stiu daca la succesiunea pe ...

Fratele meu a decedat si vreau sa stiu daca la succesiunea pe care au facut-o sotia si copiii avea dreptul sa participe si mama, care era in viata la data respectiva. Cum pot afla daca a participat , avand in vedere ca acum este decedata si mama.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 22:06, 18 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

vreau sa stiu daca la succesiunea pe care au facut-o sotia si copiii avea dreptul sa participe si mama, care era in viata la data respectiva

Nu avea dreptul.
Doar copii si sotia aveau vocatie succesorala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Succesori sunt copiii si sotia supravietuitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune /informatii bluesky1 bluesky1 este vorba despre o situatie mai complicata: fratele mamei a murit acum cativa ani, in urma lui a ramas sotia lui ( nu s -a facut succesiune dupa el), anul ... (vezi toată discuția)
Cine mosteneste ? doar copii sau si rudele de gr 1 mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Dupa moartea unuia dintre parinti ( proprietari ai unui aparatament ) cu doi copii majori , mama in viata si ... (vezi toată discuția)
Renuntare drept de mostenire decs decs Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie / sugestie. Este vorba despre casa parinteasca a mamei mele aflata este intr-un sat din Teleorman. Este ... (vezi toată discuția)