avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... sotul paralizat a facut avc este nedeplasabil doresc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

sotul paralizat a facut avc este nedeplasabil doresc sa intreb ...

sotul paralizat a facut avc este nedeplasabil doresc sa intreb unde daca este in arad un spital de recuperare in afara de cel de la dezna acolo doar daca umbla singur ori al meu sot nu se poate umbla
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:19, 20 Octombrie 2024
Întrebați doctorul neurolog din Arad, ca să vă îndrume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul a facut avc si este paralizat pe partea dreapta ,centru ... bulzanv bulzanv sotul a facut AVC si este paralizat pe partea dreapta ,centru de vorbire paralizat ,jumatate din creier , saptamina viitoare il externeaza,este ... (vezi toată discuția)
Document pensia de invaliditate oanacami oanacami Ce act pot duce la revizuirea medicala a pensiei invaliditate daca nu am medic de familie si nu am completat planul recuperator? (vezi toată discuția)
Sotul a facutavc este paralizat partea dreapta ,centru de vorbire ... bulzanv bulzanv sotul a facutAVC este paralizat partea dreapta ,centru de vorbire ,jumate din creier, nu bea apa singur ,nu maninca singur, are penpers care trebuie sa il pun ... (vezi toată discuția)