avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari refuză să-mi trimită ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari refuză să-mi trimită răspunsul la ...

Asociatia de proprietari refuză să-mi trimită răspunsul la petitie pe cale electronică, pe adresa mea de mail, așa cum am solicitat și așa cum am și transmis petitia de altfel. De la Primărie nu am nicio speranță de rezolvare. Există vreo lege in acest sens ? Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
ioanpp, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioanpp , utilizator 21:44, 21 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati respectat procedură se poate obține hotărâre judecătorească.
Am avut și eu clienți cu cazuri de aces fel și am obținut hotărâri judecătorești.

București 2024
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Domnule avocat, va multumesc pentru atentie. Nu inteleg ce procedură trebuia să respect. Am trimis petitia pe adresa de mail a asociației și am asteptat sa mi se răspundă la fel, pe adresa mea de mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate transmite petitie in mod electronic? utilinro utilinro Este posibil sa se transmita o petitie (care contine semnaturi) in mod electronic sau se transmite numai prin posta? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! in 2019 am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva ... Lumyna Lumyna Buna ziua! in 2019 am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva impotriva asociatiei de proprietari prin care instanta anula niste sume inregistrate ilegal ... (vezi toată discuția)
Bună seara! rog, daca aveți la cunoștință, daca o plângere ... smari smari Bună seara! Rog, daca aveți la cunoștință, daca o plângere adresata către Inspecția Judiciara, poate fi respinsa pe motiv ca nu e semnata ... (vezi toată discuția)