avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere judecare in lipsa pe email
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere judecare in lipsa pe email

Buna ziua,

Am contestat o amenda rutiera si am primit prin posta citatia pentru a ma prezenta in instanta. Doresc ca fapta sa se judece in lipsa mea, consider ca am oferit probe suficiente in dosar si nu ma pot prezenta oricum la data stabilita.

Am vazut ca judecatoria are o adresa de e-mail pe care se pot trimite actele de procedura. As vrea sa stiu daca cererea de judecare in lipsa se incadreaza in aceasta categorie de acte de procedura si daca va fi considerata valida.
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
boldcats, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:54, 28 Octombrie 2024
da, puteti trimite cerere de judecare in lipsa, cu cel putin 24/48 h inainte de termenul de judecata.
Aveti grija ca cererea sa o semnati cu pixul in original pentru a o lua in seama judecatorul.
Mai bine semnati-o acasa si o veti depune personal la registratura.
O puteți trimit scanată la judecătorie, Trimiteți cererea prin rejust.ro. Aveți link mai jos.
[ link extern ] /?
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Intampinarea la un proces de succesiune StefanS2020 StefanS2020 Se poate trimite la dosar scanata sau trebuie semnatura in original - pix albastru? Primesc sfaturi contrare de la doi avocati. (vezi toată discuția)
Este posibil să depun o chemare în judecată și să solicitat gmunt43 gmunt43 Este posibil să depun o chemare în judecată online (prin intermediul registratura rejust ro) și să solicit judecata în lipsă inca de la începutul ... (vezi toată discuția)