avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... daca am pensie militara,poate cineva sa-mi spuna daca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

daca am pensie militara,poate cineva sa-mi spuna daca pot beneficia ...

daca am pensie militara,poate cineva sa-mi spuna daca pot beneficia si de pensie civila,daca am lucrat 10 ani,in fabrica.multumesc.
Cel mai recent răspuns: floreanilie , utilizator 19:08, 21 Octombrie 2024
In conformitate cu prevederile legale in vigoare , la implinirea varstei standard de pensionare puteti sa depuneti dosar de pensie in sistemul public de pensii pentru perioadele din sistemul public .
deci nu am nevoie de 15 ani de munca?.multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionar mapn, am 62 ani și as vrea sa trec la pensia ... Vali1961 Vali1961 Sunt pensionar Mapn, am 62 ani și as vrea sa trec la pensia civilă. Vă rog să-mi spuneți pașii de urmat. (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? pensie militara sau civila? iurcut dumitru iurcut dumitru sunt nascut in octombrie 1955 alucrat 2.5 ani in viata civila dupa care am fost cadru militar 17 ani cu tot cu stagiu militar si scola militara in 1993 am ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)