avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Am terminat anul acesta stomatologia si ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Am terminat anul acesta stomatologia si peste tot ...

Buna ziua.
Am terminat anul acesta stomatologia si peste tot mi se cere contract de colaborare. Deci trebuie sa fac un srl/pfi.
Daca imi fac SRL, fara angajat, eu fiind administratorul, pot tot eu sa si prestez serviciul de stomatologie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 21 Octombrie 2024
De ce sa va faceti SRL ? Puteti face PFA inregistrat la Registrul comertului si declarata activitatea la ANAF sau ca PFI declarand activitatea la ANAF (inregistrati contractul si depuneti declaratie de venit) in vederea impozitarii si taxarii.
Pentru a practica profesia de medic dentist pe teritoriul României, medicii dentiști cetățeni români și medicii dentiști cetățeni ai unui stat membru al Uniunii Europene, ai unui stat aparținând Spațiului Economic European sau ai Confederației Elvețiene stabiliți în România, au obligația de a se înscrie în Colegiul Medicilor Dentiști din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copiilor nascuti in italia cu domiciliul in romania mimi7736 mimi7736 Buna ziua. Ma intereseaza ce drepturi au copiii cu cetatenie italiana daca domiciliaza in Romania(sanitare.invatamant,etc.). Multumesc. (vezi toată discuția)
Autorizatie de munca cetatean strain non ue (medic) Mikea Mikea Mi s-a spus la Oficiul de Imigrari ca cetatenii straini non UE (necasatoriti cu cetateni romani) nu ar avea dreptul sa lucreze ca medici in Romania, datorita ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cass 2012 - renuntare la asigurare apetra apetra O ruda a primit prin posta decizie de impunere pentru plata CASS pentru anul 2012, 468 lei. Mentionez ca in ultimii 4 ani nu a apelat la serviciile sanitare de ... (vezi toată discuția)