avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... BUNA SEARA! VA ROG SA-MI COMUNICATI CUM SE PROCEDEAZA ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

BUNA SEARA! VA ROG SA-MI COMUNICATI CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL ...

BUNA SEARA!
VA ROG SA-MI COMUNICATI CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL CAND DUPA O VERIFICARE A DOSARULUI CIVIL ELECTRONIC,DOSAR AFLAT FIZIC IN ETAPA PROCEDURII PREALABILE PRIMULUI TERMEN DE JUDECATA,
RECLAMANTUL CONSTATA CA REGISTRATURA TRIBUNALULUI NU A INREGISTRAT IN DOSARUL ELECTRONIC TOATE ACTELE DEPUSE IN FORMAT FIZIC LA DOSARUL CAUZEI CIVILE.
IN ACEST CAZ,CE DEMERSURI TREBUIE SA INTREPRINDA RECLAMANTUL PENTRU CA TOATE ACTELE DEPUSE IN DOSARUL FIZIC LA REGISTRATURA TRIBUNALULUI SA COENCIDA CU CELE DIN DOSARUL ELECTRONIC.
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:39, 21 Octombrie 2024
Nu exista o regula fixa.Puteti sesiza acest aspect judecătorului la termen sau puteți face în scris o cerere pe care o depuneți la registratura instantei,eventual un memoriu către conducerea instantei în care sesizați acest aspect.Nu va speriați se întâmplă frecvent..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi comunicati cand este bine sa depun intampinarea ... Zenit Eliya Zenit Eliya BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI COMUNICATI CAND ESTE BINE SA DEPUN INTAMPINAREA LA SENTINTA CIVILA A CAREI DEZBATERE INCA NU A INCEPUT; INTAMPINARE PE CARE DORESC SA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. 1. o hotărâre disponibila la grefa instanței nu ... Lari999 Lari999 Buna ziua. 1. O hotărâre disponibila la grefa instanței nu ar trebui sa fie accesibilă și în dosarul electronic? 2. O încheiere de ședință nu ar ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii prealabile dimitriemartian dimitriemartian Sunt parte vatamata, alaturi de alti 2 oameni, intr-un proces pentru lovire si alte violente. In luna iunie am fost convins de avocatul inculpatului sa-mi ... (vezi toată discuția)