avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI COMUNICATI CAND ESTE BINE SA ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI COMUNICATI CAND ESTE BINE SA DEPUN INTAMPINAREA ...

BUNA ZIUA!
VA ROG SA-MI COMUNICATI CAND ESTE BINE SA DEPUN INTAMPINAREA LA SENTINTA CIVILA A CAREI DEZBATERE INCA NU A INCEPUT; INTAMPINARE PE CARE DORESC SA O FORMULEZ IN URMA VERIFICARII DOSARULUI ELECTRONIC LA CARE AM CONSTATAT LIPSA UNOR ACTE DEPUSE IN FORMAT FIZIC LA REGISTRATURA TRIBUNALULUI;
IN ACEST SENS,
ESTE BINE SA DEPUN INTAMPINAREA PANA LA PRIMIREA CITATIEI SAU DUPA CE VOI PRIMI CITATIA?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:12, 28 Octombrie 2024
Confundați niște termeni. Când e vorba de un proces și nu numai, e bine să apelați la un avocat, pentru că sunt chestiuni de procedură pe care nu aveți de unde să le cunoașteți. Pe acest forum nu se fac strategii de luptă în instanță. Ar fi și foarte dificil. Întâmpinarea se formulează după ce reclamantul depune cererea de chemare în judecată, care vă este comunicată.
Cu privire la actele dispărute, pe care nu le găsiți în dosarul electronic, e posibil ca persoana care se ocupă cu scanarea documentelor să fi omis ceva. Se întâmplă. Verificați dosarul la arhiva instanței - dacă acele documente sunt sau nu depuse. Dacă lipsește vreunul, puteți să-l depuneți la următorul termen de judecată.
Este bine wsă depuneți întâmpinarea în termenul menționat de către instanța de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovezile si argumentele scrise se pot depune doar inainte de judecata ? tyty2010 tyty2010 Deoarece nu stiu cum functioneaza sistemul judiciar, as vrea sa stiu daca dovezile pe care le aduc in calitate de parat si argumentele in scris le pot inmana ... (vezi toată discuția)
Azi am depus o cerere de chemare in judecata si am primit mesajul: ... shomescu shomescu Azi am depus o cerere de chemare in judecata si am primit mesajul: \"Vă confirmăm că mesajul dumneavoastră a fost recepționat. Conţinutul ... (vezi toată discuția)
Citatie judecata larisaa larisaa este posibil ca timp de 3 luni dupa ce sa depus dosarul de judecata sa nu primesc citatie? firma la care am lucrat nu mi-a pltit salariul, iar o persoana s-a ... (vezi toată discuția)