avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, concubinul meu a avut 156 ore in folosul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, concubinul meu a avut 156 ore in folosul comunitatii ...

Buna seara concubinul meu a avut 156 ore in folosul conunitati nu Lea Terminat pe data de 9.10.2024 in venit sentita ca trebuie sa Execute 26 zile inchisoare dar din ungaria pt ca a avut un caz acolo dar a fost predat cstre cei din satu mare in cat timp primeste mandat de arestare?
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 11:37, 22 Octombrie 2024
Buna ziua,

Daca s-a emis mandatul de arestare , o copie va fi trimisa la sectia de politie (de regula de unde domiciliaza) care va proceda la conducerea acestuia la penitenciarul la care va executa pedeapsa. Nu ar trebui sa mai dureze foarte mult (cateva zile, nu putem stii noi cu exactitate; el sa fie pregatit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat definitiv+mandat arestare preventiva tudor2017 tudor2017 Buna ziua , pentru un Condamnat definitiv care este in arest si isi executa pedeapsa , intre timp a primit si un mandat de arestare preventiva in alt dosar . ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu arestarea preventiva dupa inchiderea urmaririi penale? mihaelatucaliuc mihaelatucaliuc Buna ziua, As dori sa intreb ce urmeaza sa se intample cu inculpatul (aflat in arest preventiv de 29 zile) dupa ce s-a terminat urmarirea penala. Mai exact, ... (vezi toată discuția)
Prelungire arest cu 60 de zile Andreea239 Andreea239 Buna ziua.Prietenul meu dupa ce i-au expirat cele 29 de zile de arest preventiv,i-a venit un nou mandat de 60 de zile si a fost transferat la Rahova.Ce ... (vezi toată discuția)