avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, actul sexual cu un minor (fictiv) in cazul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, actul sexual cu un minor (fictiv) in cazul in care ...

Buna ziua, actul sexual cu un minor (fictiv) in cazul in care majorul are 70 de ani si minorul 16 ani, este legal sau nu ? daca minorul si-a dat consimtamantul, rog doar raspunsuri serioase, este o intrebare fictiva!
La intrebarea dv. fictiva,gasiti raspunsuri reale pe internet.Cititi legea actului sexual cu un minor.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Daca minorul este fictiv, nu exista consecinte legale.
De asemenea, daca actul sexual este fictiv, nu exista consecinte.

Daca intrebarea e fictiva, nu trebuia pusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, actul sexual cu un minor (fictiv) in cazul in care ... curiozitatile curiozitatile Buna ziua, actul sexual cu un minor (fictiv) in cazul in care majorul are 70 de ani si minorul 16 ani, este legal sau nu ? daca minorul si-a dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, actul sexual cu un minor in cazul in care majorul ... curiozitatile curiozitatile Buna ziua, actul sexual cu un minor in cazul in care majorul are 70 de ani si minorul 16 ani, este legal sau nu ? daca minorul si-a dat consimtamantul, rog ... (vezi toată discuția)
Daca un individ de 70 / 80 de ani are o relatie sexuala cu o ... curiozitatile curiozitatile Daca un individ de 70 / 80 de ani are o relatie sexuala cu o fata de 16 ani, aceasta fiind sa zicem iubita lui, legal este permis sau nu ? va rog raspunsuri pe ... (vezi toată discuția)