avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta sotie (locuim inca impreuna, refuza sa se mute) ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta sotie (locuim inca impreuna, refuza sa se mute) mi-a incendiat ...

Fosta sotie (locuim inca impreuna, refuza sa se mute) mi-a incendiat laptop-ul cand nu eram acasa. In afara de a merge la sectie sa reclam, ce altceva pot face? Am citit ceva despre distrugerea proprietatii dar nu stiu cum se aplica.

Multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 22 Octombrie 2024
Mergeti la politie și depuneti plangere pt distrugere. Va constituiți parte civila pt valoarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz politie primire reclamatie sebeni sebeni Mi-am gasit masina vandalizata in parcare.Intersectia unde locuiesc este monitorizata de camere de luat vederi.Am sunat la un numar de informatii de la ... (vezi toată discuția)
Suntem disperati balabanionut balabanionut In urma cu 6 luni am cumparat impreuna cu sotia un apartament.Toate bune si frumoase,l-am renovat si ne-am mutat, dar acum 3 luni la usa apare o femeie ca ... (vezi toată discuția)
Certificate originale, recuperare Elena Lidiana Elena Lidiana ce pot face in situatia in care sotul nu imi da certificatul de casatorie in original si nici mama certificatul de nastere sa imi pot face buletinul. precizez ... (vezi toată discuția)