avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sunt angajat la o firma de construcții ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sunt angajat la o firma de construcții în România ...

Bună ziua. Sunt angajat la o firma de construcții în România cu norma întreaga și asi dori sa știu dacă pot in același timp sa muncesc independent (autonom) in Spania. ? Ar fi legal ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Pop Florea , utilizator 19:22, 24 Octombrie 2024
Cum sa munciti in Spania? Nu vi se cere prezenta la munca? dati-ne mai multe detalii.
In Spania ca și autonom poți să angajezi doua s au mai multe persoane și tu să mergi când poți. Am locuit în Spania 20de ani știu cum e. Asi dori sa știu dacă e legal . Mulțumesc.
Si in tara cum o sa lucrati?
Eu va rog sa mi spuneți dacă e legal. Cum muncesc e treabă mea. O sa muncesc în Romania. In Spania merg o data la o luna s au doua. Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Si in tara cum o sa lucrati?

Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

in speta, puteti face asta.

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca de 8 ore ......bună ziua, o persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, ... nico_bubu nico_bubu Bună ziua, O persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, la doua societăți diferite? Sau măcar unul de 8 ore și unul de 6 ore? (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca Robert19831983 Robert19831983 Buna ziua, Vreau sa imi schimb locul de munca iar noul angajator ma forteaza sa demisionez de la actualul job si apoi imi face CIM. Eu as dori sa fac intai ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca 0e 8 ore Betismihis Betismihis DaCa sunt asistent personal cu carte de munca pe 8 ore, mai pot avea încă un contract de munca pe 8 ore în alta parte ? (vezi toată discuția)