avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am rugămintea dacă mă puteți sfătui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am rugămintea dacă mă puteți sfătui cui să mă ...

Buna ziua, am rugămintea dacă mă puteți sfătui cui să mă adresez referitor la o situație de înșelăciune. Am fost înșelată pentru beneficii materiale și viza. Am început o relație cu un cetățean dintr-o țară non ue , ulterior am descoperit ca acest an a fost doar pentru a beneficia de viza și beneficiu material. Tot ceea ce s-a petrecut există ca s-o vadă în mesaje și transferuri bancare. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: RodicaRod , utilizator 15:27, 30 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Ar trebui sa mergeti la sectia de politie si formulati o plangere penala.

Succes!
Va multumesc

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua,

Ar trebui sa mergeti la sectia de politie si formulati o plangere penala.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina de la un escroc teodorast teodorast am cumparat o masina acum 6 luni .proprietarul masinii este o firma iar eu am cumparat-o de la soferul firmei doar cu o chitanta de mana in care soferul ... (vezi toată discuția)
Inselatorie cu autoturism petean petean incerc sa expun pe scurt : am fost inselat in cel mai ordinar mod de catre un individ care in baza unui contr. de mina a vindut masina mea in decurs de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie in cuantum lunar de 500 lei adrian moiceanu adrian moiceanu Buna ziua, am si eu o intrebare la care sper sa gasesc raspuns la dumneavoastra. doresc ca impreuna cu sotia sa adoptam un copil a carui varsta este in prezent ... (vezi toată discuția)