avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna-ziua! La o societate se dorește semnarea ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna-ziua! La o societate se dorește semnarea procesului verbal ...

Buna-ziua! La o societate se dorește semnarea procesului verbal de protectie a muncii de către angajați online prin accesarea unei platforme în acest sens.
Pentru a se realiza acest lucru, s-a solicitat de către societatea cu platforma online, semnarea unui act adițional la contractul de muncă de către toți angajații prin care își dau acordul pentru semnatură electronica.
E necesar acest act adițional? Sau ar fi fost suficient un tabel semnat de angajați în aces sens?
Cel mai recent răspuns: Ioana Moga , utilizator 09:42, 24 Octombrie 2024
Este necesar acordul pentru semnatura electronica si lucratorii instruiti sa o detina. Sunt aplicabile prevederile din Legea nr. 208/ 21.07.2021, HG nr. 259/ 23.02.2002 si OUG nr. 36/ 05.05.2021 cu privire la utilizarea semnaturii electronice.
Semnatura electronica a lucratorilor instruiti pe linie de ssm si a celor care efectueaza instruirea in domeniul ssm se obtine prin grija angajatorului fara costuri din partea angajatilor.
Multumesc, m-a ajutat lămurirea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruirea ssm online marivasi marivasi Ca urmare a modificarilor aduse LEGII 319:2006 de LEGEA nr. 208 din 21 iulie 2021 si OUG 36/2021 , va rog sa-mi spuneti daca instruirea in domeniul SSM se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua spuneti mi, va rog, cine trebuie sa completeze in fisele ... lumifatu lumifatu Buna ziua Spuneti mi, va rog, cine trebuie sa completeze in fisele de SSM si PSI? Este un angajat anume, trebuie sa aiba pregatire in acest sens? Multumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua, avem o situatie deosebita: compartimentul achizitii ... dutun dutun Bună ziua, Avem o situatie deosebita: Compartimentul achizitii regionale are șeful direct la sediul central și persoanele din subordine sunt la Directiile ... (vezi toată discuția)