avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcool in camera ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcool in camera preliminara ...

Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcol in camera preliminara din luna martie 2024. Am făcut cerere către președinte. Am făcut cărare la judecătorie săptămânal. Același răspuns îl primesc. ( Să aștept să îmi vina citație acasă sau sa verific portalul) Datimi un sfat o vorbă ce trebuie sa fac cum sa fac. Menționez că permisul mi la reținut pe 2 octombrie 2023.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:25, 23 Octombrie 2024
Doar putini avocati reușesc sa urgenteze și costa niște bani.
Nu va rămâne decât sa așteptați.
Vedeți ca nu va baga nimeni în seama și asa pățesc toti cei aflați în situația dvs.

Eu nu am agreeat niciodată camera preliminară în versiunea românească și s-a dovedit a fi o aiureala mai ales pentru ca se pierde mult timp aiurea.

București 2024
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Contestatie privind durata rezonabila a procesului penal. Art. 488' CPP.
Va mulțumesc pentru sfat. Dar unde depun aceasta contestație?

Alina Defta a scris:

Contestatie privind durata rezonabila a procesului penal. Art. 488' CPP.

Reveniți cu aceași problemă.
V am răspuns si anterior că în camera preliminară aveți de așteptat.
Camera Preliminară s a transformat în urma unei decizii ale Curții Constituționale (CCR) intr o altă fază a procesului penal.
Mai exact,intr o sală de judecată unde se administrează probe,se audiaza martori,se exercită cai de atac și se citează partile.
După cum v am mai spus uneori dosarele se retrimit procurorilor pentru refacere.
Cam ciudat pentru un dosar alcool să întârziere așa de mult.
La Tribunalul ierarhic superior Judecătoriei unde se află cauza pe rol.

Alte discuții în legătură

Salut. in data de 2 10 2023 mi sa reținut permisul de conducere ... Narcis05 Narcis05 Salut. In data de 2 10 2023 mi sa reținut permisul de conducere pt alcol. A ajuns dosarul în luna martie 2024 in camera preliminara. De atunci nici o ... (vezi toată discuția)
Calea de atac Just-drept Just-drept La un dosar penal, procurorii de la P. Tribunal au emis ordonanta de n.u.p. S-a atacat la instanta Tribunalului, iar judecatorul de camera preliminara a ... (vezi toată discuția)
Musamalizare cercetare caz la parchet dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Am depus o plangere la Parchet acum 6 luni si vad ca nici dupa atatea luni nu am primit nici un raspuns . Am fost iar la Parchet sa vad in ce ... (vezi toată discuția)