Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcol in camera preliminara din luna martie 2024. Am făcut cerere către președinte. Am făcut cărare la judecătorie săptămânal. Același răspuns îl primesc. ( Să aștept să îmi vina citație acasă sau sa verific portalul) Datimi un sfat o vorbă ce trebuie sa fac cum sa fac. Menționez că permisul mi la reținut pe 2 octombrie 2023.
Doar putini avocati reușesc sa urgenteze și costa niște bani.
Nu va rămâne decât sa așteptați.
Vedeți ca nu va baga nimeni în seama și asa pățesc toti cei aflați în situația dvs.
Eu nu am agreeat niciodată camera preliminară în versiunea românească și s-a dovedit a fi o aiureala mai ales pentru ca se pierde mult timp aiurea.
Reveniți cu aceași problemă.
V am răspuns si anterior că în camera preliminară aveți de așteptat.
Camera Preliminară s a transformat în urma unei decizii ale Curții Constituționale (CCR) intr o altă fază a procesului penal.
Mai exact,intr o sală de judecată unde se administrează probe,se audiaza martori,se exercită cai de atac și se citează partile.
După cum v am mai spus uneori dosarele se retrimit procurorilor pentru refacere.
Cam ciudat pentru un dosar alcool să întârziere așa de mult.
Calea de atac
Just-drept
La un dosar penal, procurorii de la P. Tribunal au emis ordonanta de n.u.p. S-a atacat la instanta Tribunalului, iar judecatorul de camera preliminara a ... (vezi toată discuția)