avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut. In data de 2 10 2023 mi sa reținut permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut. In data de 2 10 2023 mi sa reținut permisul de conducere ...

Salut. In data de 2 10 2023 mi sa reținut permisul de conducere pt alcol. A ajuns dosarul în luna martie 2024 in camera preliminara. De atunci nici o citație nimic nu a venit. Ce trebuie sa fac? Menționez că am avut 0.45 in aer 0.95 la prima probă 0.75 la a doua. Iar la recalculare 1.04.
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 20:39, 25 Septembrie 2024
Nu trebuie sa faceți nimic.
Uitați-vă pe portalul instantelor de judecata, introduceți nr. de dosar si urmăriți daca se modifica ceva. În orice caz, veți fi citat.
În camera preliminară dosarul nu trebuie să stea mai mult de 30 zile.(cel mult)
Asta ar fi normal dar camera preliminară s a transformat într-o procedură prin care procesele penale sunt tergiversate în loc să fie grăbite. Anchetele zac aici uneorii cu anii apoi deseori sunt retrimise procurorilor pentru refacere.( sper să nu fie și cazul dumnv)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un dosar penal pentru alcool in camera preliminara ... Narcis05 Narcis05 Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcol in camera preliminara din luna martie 2024. Am făcut cerere către președinte. Am făcut cărare la judecătorie ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie cristian1702 cristian1702 Buna ziua , Am o nelamurire in urma cu 10 luni ma prins baut 0.45 in aer si in sange 1 mi-au facut dosar , in urma cu o luna am fost la parchet stiind ca ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - dosar in instanta immer immer Buna ziua, am fost prins in ianuarie cu alcoolemie 0.61 in aerul expirat, Dosarul a ajuns in instanta ,a trecut de camera preliminara. Iar acuma apare pe site ... (vezi toată discuția)