avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu calculat corect
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu calculat corect

Buna ziua.As dori sa stiu cum pot verifica daca cei de la contabilitate imi calculeaza in mod corect salariu deoarece in fiecare luna primesc fluturasul cu alte sume,ba mai mult suma de la salariu de incadrare este aceeasi cu cea de la salariu de baza si tot asa.De fiecare data cand cer explicatii incep sa ma ,,nauceasca " cu legi, ordonante,s-a strecurat o greseala,ne pare rau ,etc.Mentionez ca sunt profesor I.cu definitivat,transa de vechime10-14 ani.
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2010
laurab., utilizator

Alte discuții în legătură

Mi s-a calculat gresit salariul mia23 mia23 In urma unui audit efectuat in scoala in care lucrez s-a constatat ca mie mi s-au calculat incorect sporurile si ca am fost inclusa intr-o transa de salarizare ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri fluturas salariu miara miara Buna seara. Va rog mult sa ma ajutați cu interpretarea datelor din fluturasii de salariu aferenți lunilor iunie și iulie. În luna iulie ( ... (vezi toată discuția)
Probleme la plata salariului negociat din cim. Bogde1 Bogde1 Buna ziua, O firma care declara in actele oficiale ca a platit salariile integrale (flutirasi de salarii, adeverinte emise si stampilate) dar in realitate ... (vezi toată discuția)