avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dușul meu se aude la vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dușul meu se aude la vecini

Bună ziua! Suntem 4 persoane într-un apartament de pe vremea comuniștilor. Când îmi fac duș vecinul de deasupra aude presiunea apei iar câteodată începe sa bată cu ceva puternic un timp îndelungat. Ce pot face? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2024
Sam7, utilizator
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 09:22, 29 Octombrie 2024
Inlocuiti bateria de la dus cu una de o calitate buna.
Cauza nu este bateria ci faptul ca nu exista o butelie tampon pe instalatie care sa preia fenomenul de berbec al presiunii apei la deschiderea si inchiderea robinetului - probleme de hidraulica

ausfahrt a scris:

Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
dodoambra, utilizator
Lovitura de berbec apare cand valva/robinetul este de-a lungul conductei. Bateria de dus e montata de-a lungul conductei ? Despre ce vorbim ?

dodoambra a scris:

Cauza nu este bateria ci faptul ca nu exista o butelie tampon pe instalatie care sa preia fenomenul de berbec al presiunii apei la deschiderea si inchiderea robinetului - probleme de hidraulica

ausfahrt a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presiune apa calda etaj 4 ultim elena333 elena333 Buna ziua, Va rog dc puteti sa ma ajutati cu un sfat ptr a rezolva aceasta problema.: presiunea apei calde la ultimul etaj , etaj 4 bloc 4 etaje , in ... (vezi toată discuția)
Repartitoare de costuri marinel73 marinel73 Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice vă informează: Începând cu sezonul de încălzire ... (vezi toată discuția)
Aș putea constrânge cumva asociația de proprietari ca să-mi schimbe țeava de apă pe tronson? stau la etajul 9/10 și, din păcate, presiunea apei este catastrofală weekman weekman Bună ziua! Cum aș putea cumva să constrâng asociația de proprietari să - mi schimbe țeava de apă pe tronson. Stau la etajul 9/10 și din păcate ... (vezi toată discuția)