avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am o problema cu o decizie de impunere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am o problema cu o decizie de impunere

Buna ziua am o problema cu o decizie de impunere intocmita de ANAF antifrauda Oradea care a fost comunicata prin publicitate in procedura fiind incheiata pe data 25 04 2024 dar eu am aflat verbal in urma cu cca 2 luni de la ANAF Beius ca am datorii in valoare de 50.000lei fara sa comunice decizia mai sus descrisa cu toate ca am solicitat in timp util de la comunicarea verbala transmiterea deciziei de impunere ca sa pot depune contestatie Am mai solicitat inca o data in scris comunicarea deciziei, inca nu am primit raspuns
Intrebarea mea este daca ar trebui sa depun o contestatie la judecatorie pt a nu iesi din termenul de 6 luni de la comunicare(cu toate ca nu mi sa comunicat acea decizie)
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de impunere model videochat. denisamanole denisamanole Bună seara, Am și eu o problemă cu care mă confrunt. Am activat independent ca model de videochat în perioada 2017-2023 și nu mi-am declarat ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - contestatie la judecatoria necompetenta szalac szalac Buna ziua, Am primit o amenda pentru nerespectarea vitezei intro localitate din jud. Bihor (Urvind). Am fost oprit la fata locului si mi sa inmanat PV de ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal Dragomirvalentin Dragomirvalentin Buna ziua. In data de 18 04 2019 am fost oprit de un echipaj de politie care era in mers si mi a fost suspendat permisul pe o perioada de 1 luna de zile ... (vezi toată discuția)