avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte nou la Asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte nou la Asociatia de proprietari

Presedinte nou ,Asociatie de proprietari!
Buna seara, la Asociatia noastra a fost ales un nou Presedinte si CEX.S-au depus actele la Judecatorie ptr actualizarea statutului. Noua conducere nu vrea sa isi inceapa activitatea pe motivul ca asteapta decizia de la Judecatorie.Cum este corect si legal? Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Schimbare conducere asociatie Airinei Cristi Airinei Cristi Buna seara! Suntem o asociatie studenteasca relativ nou infiintata si avem o nelamurire. In urma alegerilor s-a schimbat complet conducerea fata de cea care ... (vezi toată discuția)
Statutul sau legea rocado rocado Buna ziua, In cazul unei AS de proprietari organizata dupa lega 203/2007, cu specificatia in statut ca dizolvarea AS se paote face atunci cand in conduminu ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand este ales un alt comitet executiv? Ariana15 Ariana15 Buna ziua, Asociatia de proprietari a fost infiintata cu comitetul 1. In urma Adunarii Generale s-a ales alt comitet, comitetul 2 (toti membrii au fost ... (vezi toată discuția)