avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Actualizare Statut Asociatie Propietari. Buna ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Actualizare Statut Asociatie Propietari. Buna dimineata.La Asociatia noastra de proprietari a fost ales ...

Buna dimineata.La Asociatia noastra de proprietari a fost ales un nou Presedinte si CEX.Dosarul ptr actualizarea statutului asociatiei se afla la Judecatorie. In AG a fost ales un membru CEX care nu apare in dosar ,ci figureaza un alt nume, fara a fi constituit in prealabil AG.
Tot in cererea catre Judecatorie apare un nume de cenzor, fara a intreba AG.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Cum putem sesiza instanta ?Ce forma legala exista? Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Narcisaolim , utilizator 17:19, 29 Octombrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Înțeleg că dosarul pentru actualizarea statutului asociației este pe rolul instanței. Trebuie aflat numărul de dosar, urmăriți când se dă termen și faceți opoziție la primul termen de judecată.
Multumesc!

Dorin Voicilas a scris:

Înțeleg că dosarul pentru actualizarea statutului asociației este pe rolul instanței. Trebuie aflat numărul de dosar, urmăriți când se dă termen și faceți opoziție la primul termen de judecată.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce anume e aratat in actele de la instanta, ce s-a semnat la AG, cine a facut modific arile, in ce baza etc. Trebuie vazut ce e acolo.
Modificarile le-a facut ulterior presedintele ,sub pretextul ca persoana aleasa de AG in CEX a renuntat din motive personale.
Iar cenzorul tot dumnealui l-a gasit, fara sa prezinte oferte in AG.

Liliana Gradinaru a scris:

Depinde ce anume e aratat in actele de la instanta, ce s-a semnat la AG, cine a facut modific arile, in ce baza etc. Trebuie vazut ce e acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate unica fiica a unui proprietar caruia ii este tutore/reprezentant legal sa fie membru in comitetul asociatiei de proprietari? Rox44 Rox44 Buna ziua, sunt singura fiica si viitoare mostenitoare a proprietarei unui apartament si la AG in care am fost aleasa in Comitetul As. proprietari am adus ... (vezi toată discuția)
Membri comitetului executiv ContSters13909 ContSters13909 Am o discutie inaintea A.G. Un administrator care este proprietar in bloc , este membru al asociatiei, poate fi ales in comitetul executiv ca membru in ... (vezi toată discuția)
Mandat președinte asociație de proprietari CNRR CNRR Bună seara, M-ar interesa, în calitate de membru al CEx-ului unei asociații de proprietari care este momentul concret în care președintele ... (vezi toată discuția)