avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O salariata a iesit la pensie in anul 2011 si de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O salariata a iesit la pensie in anul 2011 si de atunci lucreaza ...

O salariata a iesit la pensie in anul 2011 si de atunci lucreaza pe perioada nedeterminata si in prezent.In februarie 2024 a implinit 70 ani.
Poate cumula in continuare pensia cu salariul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 23 Octombrie 2024
Da, poate cumula pensia cu salariul in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o nelămurire şi aş dori să ma ajutaţi. am ... ildifree67 ildifree67 Bună ziua. Am o nelămurire şi aş dori să ma ajutaţi. Am un muncitor de întreţinere la şcoală care în februarie 2024 împlineşte vârsta standard de ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie salariu Adela Mariana Adela Mariana Buna ziua, conform noii legi a pensiilor 360/2023, medicii pensionati pentru limita de varsta pot cumula pensia cu salariul platit de o unitate spitaliceasca ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare Legal Advisor Legal Advisor Până la ce vârstă pot lucra pensionarii de peste 70 de ani, în sectorul public, dacă aceștia au iesit la pensie anterior datei de 1 anunarie 2024? ... (vezi toată discuția)