avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu contributiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu contributiv

Buna ziua,
Va transmit ce scrie in fisa cu stagii lunare de la CNPP:
- Total perioada - 23 ani 3 luni 12 zile
- Conditii normale - 22 ani 9 luni 19 zile
- Prestatii asigurari sociale: 0 ani 5 luni 23 zile
Mentionez ca inainte de 01.01.2006 am avut doar 3 zile concediu medical si cele ulterioare au fost pentru boli normale.
Cat este stagiul contributiv?
Cel mai recent răspuns: Tenc , utilizator 14:43, 24 Octombrie 2024
Din acest raspuns eu inteleg ca am 23 ani 3 luni 9 zile stagiu contributiv, corect?
Nu prea reiese din acel link asa ceva , decat ca :

Stagiu de cotizare pentru care NU se acordă puncte de stabilitate la pensie:
.......
Indemnizație de asigurări sociale între 1 aprilie 2001 – 1 ianuarie 2006 (incapacitate temporară de muncă);
Dar imi puteti spune cat este stagiul contributiv?
23 ani 3 luni 9 zile, daca nu vi se iau in considerare cele 3 zile dinainte de 01.01.2006 .

Alte discuții în legătură

Bună seara.vă rog să mă ajutați cu o nelămurure,pe decizia ... Fercu Ana Fercu Ana Bună seara.Vă rog să mă ajutați cu o nelămurire,Pe decizia de recalculare pensie am un stagiu de cotizare realizat 35 ani 20 zile,,stagiu de cotizate ... (vezi toată discuția)
Echivalare stagiu contributiv din alt sistem de pensii Alex2705 Alex2705 Buna ziua, se poate adauga la stagiul contributiv din sistemul public de pensii, cativa ani realizati in sistemul de pensii al avocatilor (inainte de angajarea ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical nicolcris nicolcris un angajat de 35zile,care inainte a platit contributia la CASSpersonal ,beneficiaza de plata concediului medical (vezi toată discuția)