avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am o problema cu vecina de pe scara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am o problema cu vecina de pe scara blocului care ...

Bună ziua!
Am o problema cu vecina de pe scara blocului care locuiește deasupra mea. Mă acuză că o urmăresc că întru la ea in casa (fara a forță ușă de la apartament) și că îi fur lucruri.
Problema care m a adus la disperare este că vine la mine la ușă bate cu picioarele și pumni in ușa apartamentului meu, urla tipa, face scandal (indiferent de ora) și de cate ori mă întâlnesc cu ea pe scara blocul îmi aduce injurii , mă provoca și a s.m.d . Doi copii care pur și simplu sunt speriați de modul cum acționează vecina. Menționez că vecina are probleme psihice
Am depus mai multe plângeri la poliție dar fara niciun rezultat.
Va rog să mă ajutați cu un sfat, o îndrumare!
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:18, 23 Octombrie 2024
Nu prea are ce să-i facă poliția, dacă are tulburări psihice. Cel mult o poate amenda, dar această sancțiune n-are efect la un bolnav mental.

La primărie la ASISTENȚĂ SOCIALĂ ați depus vreo sesizare`?

Nu prea are ce să-i facă autoritățile, decât temporar să o mai interneze la psihiatrie când o apucă crizele psihice.
În cazuri din astea grave, se poate recurge și la internarea nevoluntară.
Dar cineva trebuie să umble să faca demersurile necesare.

Altceva ce poate să-i facă, dacă ea nu judecă`?

Rude să se intereseze de ea nu are`?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare psihica/psihiatrica vivi23ro vivi23ro buna ziua as vrea sa stiu daca se poate cere o evaluare psihiatrica/psihologica de catre o alta persoana alta decit membru de familie, sau ce se poate face ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica sagetator1 sagetator1 Buna ziua .. as dorii sa cer sfatul pt o preblema care are mama ....fiind maritata cu tatal meu de vreo 40 de ani el o amenta cu moartea ,alunga din casa ... (vezi toată discuția)
Obligarea la tratament medical Luci321 Luci321 O persoană într-o stare emoțională dificilă (persoană singură, în vârstă, divorțată recăsătorită cu copii și din prima căsătorie, nu doar din ... (vezi toată discuția)