avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua am și eu o întrebare legat de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua am și eu o întrebare legat de pensie:ianuarie 2024 ...

Bună ziua am și eu o întrebare legat de pensie:ianuarie 2024 pensie 1805lei punctaj 0,88762,august 1847lei punctaj:0,90853 ,septembrie 1847lei punctaj 13,44289(VRP)81 este corect? Eu lucrez în continuare cu salariu minim pe economie mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:26, 29 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
-Luna si anul nasterii.
-Luna si anul deschiderii primelor drepturi.
28/04/1959 la pensie am ieșit septembrie 2020 tot dvs mați ajutat și cu indicele corecție mulțumesc mult o seară bună
Din 2020 și acum lucrez cu normă întreagă salariu minim pe economie 3800lei.
Carp Mircea a scris:

-Luna si anul nasterii.
-Luna si anul deschiderii primelor drepturi.

Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
tolea mioara, utilizator
28/04/1959-20septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu-mi mai amintesc de problemele d-voastra.
De atunci si pana acum am interactionat cu alte zeci, poate chiar sute de persoane.
Eu nu pot sa tine minte problemele tuturor celor cu care am interactionat.
Trmiteti la mine in privat urmatoarele documente:
-Decizia de dechidere drepturi.
-Decizia de trecere la limita de varsta .
-Decizia cu aplicarea indicelui de corectie.
Toate deciziile impreuna cu anexele lor, cele care au anexe.
-Un cupon in plata inainte de septembrie 2024.
Cu tot respectul dl Carp nu reușesc să vă trimit în privat nu știu cum mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt pensionara la limita de varsta. in urma recaculari ... anyka49 anyka49 Buna ziua! Sunt pensionara la limita de varsta . in urma recaculari pensiei mi-a scazut cu 100 de lei desi punctajul este acelasi cu cel din decizia ... (vezi toată discuția)
activitate in grupele de munca anterior anului 2001, pensia scazuta. gheorgheulici gheorgheulici Sotia a fost pensionata in Februarie 2001 la varsta de 50 ani si 8 luni dupa 20 de ani in grupa l de munca (chimist, radiatii) si 5 ani de grupa a ll a ... (vezi toată discuția)
Pentru cei deja pensionati freeanifer freeanifer Pentru cei deja pensionati , dupa aplicarea noii legi a pensiilor se recaculeaza punctajul general sau se ia in considerare punctajul total scris pe decizia de ... (vezi toată discuția)