avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua am și eu o întrebare legat de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua am și eu o întrebare legat de pensie:ianuarie 2024 ...

Bună ziua am și eu o întrebare legat de pensie:ianuarie 2024 pensie 1805lei punctaj 0,88762,august 1847lei punctaj:0,90853 ,septembrie 1847lei punctaj 13,44289(VRP)81 este corect? Eu lucrez în continuare cu salariu minim pe economie mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:26, 29 Octombrie 2024
V-am dat inclusiv adresa de e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt pensionara la limita de varsta. in urma recaculari ... anyka49 anyka49 Buna ziua! Sunt pensionara la limita de varsta . in urma recaculari pensiei mi-a scazut cu 100 de lei desi punctajul este acelasi cu cel din decizia ... (vezi toată discuția)
activitate in grupele de munca anterior anului 2001, pensia scazuta. gheorgheulici gheorgheulici Sotia a fost pensionata in Februarie 2001 la varsta de 50 ani si 8 luni dupa 20 de ani in grupa l de munca (chimist, radiatii) si 5 ani de grupa a ll a ... (vezi toată discuția)
Pentru cei deja pensionati freeanifer freeanifer Pentru cei deja pensionati , dupa aplicarea noii legi a pensiilor se recaculeaza punctajul general sau se ia in considerare punctajul total scris pe decizia de ... (vezi toată discuția)