avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... 6 zile lucrate - eroare declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

6 zile lucrate - eroare declaratia 112

Buna ziua!
Am si eu un salariat ,care a lucrat 6 zile in luna septembrie.Ce sectiune trebuie sa completez in declaratia 112? Imi da mereu erori orice as face. Una din ele este de exmplu: A_13=671,A_11=671<3400 RAPORTAT LA NZL(971)
Trebuie sa selectati 1- exceptat sau 2- neexceptat;
Apoi:E: angajator (1) sectiune angajator E4 (1)
eroare atribut: E4_aj_nr:atribut necunoscut (E4_aj_suma) in namespace=mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie v6'
E:asigurat(1) idAsig=1 sectiune asigurat A(1)
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu un salariat ,care a lucrat 6 zile in luna ... bigud bigud Buna ziua! Am si eu un salariat ,care a lucrat 6 zile in luna septembrie.Ce sectiune trebuie sa completez in declaratia 112? Imi da mereu erori orice as face. ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 oviiul oviiul Ma ajuta cineva va rog? Am incercat sa completez declaratia 112 dar nu gasesc de unde reiese din anexa 1.1. contributia angajatorului la fondul de sanatate si ... (vezi toată discuția)
Completare d112 mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! Va rog daca stie cineva sa-mi spuna cum completez 112 in cazul in care am un salariat ce a lucrat 6 zile si apoi a avut 10 zile concediu medical. ... (vezi toată discuția)