Buna ziua!
Va rog daca stie cineva sa-mi spuna cum completez 112 in cazul in care am un salariat ce a lucrat 6 zile si apoi a avut 10 zile concediu medical. In ce sectiune completez???
va multumesc.
am incercat asa, dar programul nu permite completarea aceluiasi CNP in sectiunea A si D. La validare imi apare mesajul: CNP introdus de 2 ori. Singura varianta ar fi completarea in sectiunea B.
Declaratia 112
vica.1960
Cenzorii si membrii cosiliului de administratie in care sectiune se trec A sau B.
La tipul de contract ce se trece fiindca ei nu au contract si nici nr. de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.