avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen plangere Bună seara. În urma cu un an jumate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen plangere Bună seara. În urma cu un an jumate am fost ...

Termen plangere
Bună seara.
În urma cu un an jumate am fost bătut cu picioarele în cap de către doi necunoscuți
Nu am depus atunci plangere,dar acum am aflat cine sunt,și m au amenințat ca de data asta o ma omoare sigur ca nu o sa ma mai salveze nimeni,ca data trecuta.
Se poate face plangere dacă am un martor cum m au bătut atunci,pentru tentativa de omor. Mi au vrut lua banii din buzunare.
Am aflat ca ambii au fost recent condamnați pentru talharie.

Alte discuții în legătură

Dacă am un martor și un video în care agresorul recunoaște ... Marin ionescu2 Marin ionescu2 Dacă am un martor și un video în care agresorul recunoaște ca ma bătut,dar nu am cml,pot face plângere pentru tentativa de omor? Ma lovit cu picioarele ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent! amenintari cu moartea! catalinc1966 catalinc1966 va rog f mult sa ma indrumati intr-o privinta: o colega de serviciu e in mare belea...fostul sot (cu probleme psihice, a mai facut inchisoare in trecut pt ca ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza fapta si ce masuri sa iau? mircea_user mircea_user Buna seara! Ma aflu intr-o situatie dificila, nu stiu cum sa procedez in continuare. va solicit ajutorul din toata inima. va voi relata faptele ... (vezi toată discuția)