avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am un martor și un video în care agresorul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am un martor și un video în care agresorul recunoaște ...

Dacă am un martor și un video în care agresorul recunoaște ca ma bătut,dar nu am cml,pot face plângere pentru tentativa de omor?
Ma lovit cu picioarele în cap,pana am lesinat,apoi s au întors și au mai dat.
Iar azi ma amenințat ca o sa ma caute noaptea și de data asta ma omoară. Nu mai scap.
S au lăudat și prietenilor lor cu fapta asta,ca m au bătut pana am lesinat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:32, 25 Octombrie 2024
Ați prezentat probele la avocat?

Puteți megre la poliție dacă nu vreți avocat și se va aprecia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista tentativa de omor dacă nu ai lovit cu mașina doar te-ai făcut cu mașina spre o persoana? Constantinstan777 Constantinstan777 Am o nedumerire un prieten a oprit langa 2 băieții care iau bătut varul in vârsta de 14 anii.Prietenul meu trecea pe un drum public cu mașina el ia văzut ... (vezi toată discuția)
Termen plangere bună seara. În urma cu un an jumate am fost ... Marin ionescu2 Marin ionescu2 Termen plangere Bună seara. În urma cu un an jumate am fost bătut cu picioarele în cap de către doi necunoscuți Nu am depus atunci plangere,dar acum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! duminca trecuta tatal meu a fost batut de 2 frati ... razgarr razgarr Buna ziua! Duminca trecuta tatal meu a fost batut de 2 frati . Toata treaba a inceput de la faptul ca la noi in sat , unde avem locul de pământ unde am pus ... (vezi toată discuția)