avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire teren agricol și pădure. Încercăm ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire teren agricol și pădure. Încercăm ...

Restituire drept proprietate-teren agricol și pădure.
Încercăm de câțiva ani să recuperăm terenuri și o pădure din partea bunicilor materni. Inițial am fost la nivel de primărie însă din cauza faptului că au refuzat am ajuns în instanță unde lucrurile trenează pe motiv că din cele 7,5 hectare teren respectiva primărie are doar 5 ha iar restul s-ar afla pe raza altei comune. Am arătat că nu are cum să fie așa, chiar de primaria vecină nu ne-a oferit document în acest sens,și chiar de nu eram încăntați am propus contravaloarea în bani a celor 2.5 ha. În urma calculelor și a evaluării s-a constat că primăria nu are suficienti bani ca să ne despăgubească fiindcă au bugetul mic și ar intra in faliment. Suntem deja la a 2-a amânare. Ce ar fi de facut?

Alte discuții în legătură

Restituire drept proprietate-teren agricol și pădure. Încercăm ... SIHASTRU36 SIHASTRU36 Restituire drept proprietate-teren agricol și pădure. Încercăm de câțiva ani să recuperăm terenuri și o pădure din partea bunicilor materni. ... (vezi toată discuția)
Ingradirea restitutio in integrum reveilquidam reveilquidam Stimate Doamne si Domni, Ma numesc Marijan Baz, de aproape 10 ani locuiesc in Germania, insa rudele mele se afla la Constanta. Nu sunt (inca) membra membru ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren fara acte! MihuCristi MihuCristi Buna ziua. Ma numesc Mihu Cristi si vreau sa adresez o intrebare in legatura cu mostenirea unor terenuri agricole de la bunicii mei. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)