avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata - obtinere de alte venituri?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata - obtinere de alte venituri?

Buna ziua, stiti cumva in baza carui articol de lege cei care sunt pensionati anticipat nu pot obtine alte venituri (spre exemplu din PFA) pana la indeplinirea varstei pensie ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:19, 24 Octombrie 2024
Da.
Pot cumula pensia anticipata cu veniturile din PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumularea pensiei cu alte venituri IonIoanaAnca IonIoanaAnca Pensiile - Legea 360/2023 - Noua lege a pensiilor Bună dimineața! Am câteva întrebări, vă rog frumos, legate de articolul de azi ”Cumularea ... (vezi toată discuția)
Puncte de stabilitate pentru pensie anticipata partiala koronna koronna Buna ziua, In anul 2021 am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala. Pensia calculata a fost foarte mica, nu m-am incadrat in termenul legal pentru a ... (vezi toată discuția)
Pensie+pensie anticipata+cumul cu salariul la privat Viorel COZMA Viorel COZMA Situatia acuala: Data nasterii: 09.06.1953 Pana in 1972 am realizat = 11 luni vechime in munca 1972->1977 = facultate Angajat 08.1977 10.1977->04.1978 =6 ... (vezi toată discuția)