avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Întreb dacă știți ceva despre ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Întreb dacă știți ceva despre recalcularea pensiei ...

Bună seara. Întreb dacă știți ceva despre recalcularea pensiei de urmaș. Pentru că încă nu am primit decizia.... Și nu știu dacă am voie sa depun formular pentru ajutor la încălzire... Acum pensia primesc tot ca în august 1751 lei.
Nu va fi problemă dacă depun dosar pentru ajutor? Se poate?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulita Bambuch , utilizator 11:12, 25 Octombrie 2024
De când beneficiați de pensie de urmaș ? Când și-a deschis prima oara drepturile susținătorul ?
Din ianuarie am primit pensia de urmaș... Soțul a fost pensionat în octombrie 2012...si a decedat în ianuarie 2014.
Eu am optat pentru a lui în ianuarie 2024....A mea fiind mult mai mică
Sfătuită de dvs.
Eu nu am control pe punctele de stabilitate ale sustinatorului.
Fara aceste puncte de stabilitate pensia d-voastra de urmas trebuie sa fie in urma recalcularii de 2362 lei.
Asta imi spun mie datele postate de d-voastra.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. la mulți ani. pentru pensie urmaș.. soțul meu ... Iulita Bambuch Iulita Bambuch Bună ziua. La mulți ani. Pentru pensie urmaș.. Soțul meu a decedat in urmă cu 10ani.. Dacă fac cerere pentru pensie de urmaș.. Vă dau datele lui.. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele ... miro56ro miro56ro buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele necontributive si cele de stabilitate pentru recalcularea pensiei? multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)