avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit persoane juridica in executare cu bo avalizate ...
Discuție deschisă în Executare silită

credit persoane juridica in executare cu bo avalizate in nume personal

am avut credit la bt fara garantii numai cu 4 bo avalizate in nume personal.
am ramas in urma cu platile si sunt in executare silita iar cei de la banca vor sa-mi vanda apartamentul personal pt recuperarea debitului de 8.000 euro, ,ceea ce nu stiu este daca pot sa-mi scoata la licitatie ap.chiar daca acesta este ipotecat la o alta banca pt o suma mai mare 43.000 euro,iar apartamentul este bun comun cu sotia mea?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 22:29, 8 Februarie 2010
biletele la ordin sunt investite cu titlu executoriu? daca da atunci pot sa solicite executarea silita a cotei parti din apartament, chiar daca e ipotecat la o alta banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat in nume personal ksimona ksimona In data de 21.12.2006 societatea noastra a luat un credit in valoare de 200.000 euro, garantat cu ipoteca si bilet la ordin fara scadenta si suma avalizat in ... (vezi toată discuția)
Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)