avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Colectiv de Muncă - model greșit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Colectiv de Muncă - model greșit înregistrat

Bună ziua!
În cazul în care la o firmă de construcții s-a negociat și s-a înregistrat în anul 2023 un Contract Colectiv de Muncă, și pe parcursul anului 2024 s-a schimbat și administratorul, și angajații care erau înscriși ca reprezentanți au plecat de la firmă, acel CCM mai este valabil?
În momentul de față numărul angajaților a ajuns la 11, astfel suntem nevoiți să demarăm procedura negocierii, conform legii, însă m-am izbit de acest fapt că firma deja are un astfel de CCM înregistrat și valabil până în anul 2025, însă dorim să rescriem cumva tot conținutul contractului pentru că modelul vechi este greșit (ceea ce s-a înregistrat în anul 2023 de către echipa veche deloc competentă, nu se referă la o firmă care activează în domeniul contrucțiilor, sectorul privat, și cu toate acestea a fost acceptat și înregistrat GREȘIT de către ITM). Trebuie să cerem anularea acelui CCM și să demarăm procedura pentru negocierea unui nou CCM?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 25 Octombrie 2024
Este valabil pana la denuntarea lui de catre una din parti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca încălcat bună ziua . lucrez la ... papacostas papacostas Contract Colectiv de Munca încălcat Bună ziua . Lucrez la o mare firma din București sindicatul a semnat în octombrie CCM pe anul 2023/2024 , și la ... (vezi toată discuția)
Urgent ! ce fac cu salariile compensatorii? BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua Am si eu o problema urgenta : societatea la care lucrez ca si inspector de resurse umane , urmeaza sa inchida un punct de lucru, acolo lucreaza 9 ... (vezi toată discuția)
Bună seara! la 31.12.2023 a expirat ccm pentru anul 2023. s-a ... sanda2s sanda2s Bună seara! La 31.12.2023 a expirat CCM pentru anul 2023. S-a încercat negocierea unui nou contract dar pentru ca nu au fost acceptate majorările salariale ... (vezi toată discuția)